pondělí 10. srpna 2015

Dětský sen


Sliby se mají plnit, nejen o Vánocích.
 
Celé roky se holkám slibovalo, že se pojede do Disneylandu. Byl to jejich sen, vidět všechny své oblíbené postavičky z animovaných filmů, které obě dvě jako malé sledovaly. Od Mickey Mouse, až po postavy z Ledového království na jednom místě. No, holky odrůstaly dětským střevíčkům a pořád bylo něco důležitějšího, určitě to zná každý. Letos nastal ten čas, kdy se sen musí splnit (přece jen Nelinka s námi nemusí příští rok toto nadšení sdílet...).
 
Návštěva Disneylandu byla krása! Vidět pobíhat tolik nadšených dětí, slyšet všude dětský smích a vnímat radost dospělých z radosti jejich nejbližších.
 



Holkám se sen splnil. A můj sen byl prožít den s těmi, co miluji a co milují moji maličkost.
Vzpomínala jsem i na své školní děti, když proběhla nějaká pohádková postavička, hned jsem si řekla, ta tu má ráda Lucinka a tak dále. Stále své děti nosím v hlavě, už se moc těším, až jim vše povykládám a ukážu fotky.
 





 
Při průvodu jednotlivých postaviček se dostanete do velkého jásajícího davu, hlavně nic nevidíte!Holky jsme postavili na zábradlí, aby alespoň něco zahlédly. Já koukala všude kolem sebe. A sdílela radost všech těch dětí, jejich smích, jejich jedinečný projev radosti a lásky....v té chvíli nebylo krásnějšího pohledu. Když projížděl na svém voze Mickey, tak se Julinka radostně podívala do mých očí a já hned věděla, že tento okamžik, tuto společně sdílenou radost svého dítěte,  nikdy nezapomenu. Disneyland umí splnit sen, nejen dětem, ale i nám dospělým.
Náš sen určitě.
 
 
 
 
PS: Stačí se podívat na poslední fotku z nejoblíbenější atrakce... náš tatínek musel letět 3x.
Co dodat?!
 
Krásný nový den!
Petra

Žádné komentáře:

Okomentovat