pondělí 29. června 2015

Kam na dovolenou?

Dovolená je jako láska. Očekávaná s radostí, užívaná  v nepohodlí a vzpomínaná s nostalgií.

Hurá, je tu dovolená - ale s kým ji prožít? S rodinou, s partou kamarádů nebo snad singl?
 

Navzdory dnešnímu trendu, letět k moři (čím dále, tím lépe) s patou kamarádů nebo kamarádek, jsem se rozhodla svoji dovolenou letos strávit čistě jen s mojí rodinou. V první polovině prázdnin vyjedeme do krásných míst naší republiky. Budeme objevovat krásu našich památek, procházet se s batohem po lukách a hájích. A lovit ty nejkrásnější úlovky v podobě, doufám pěkných záběrů. Na co se, ale hlavně těším, jak při objevování českých krás, budu ochutnávat české dobroty v útulných, příjemných hospůdkách a kavárnách. Už teď se těším na tu vůni borůvkových koláčů, jablečných závinů a ovocných knedlíků.....tak jsem se tedy rozhodla, že si letošní prázdniny opravdu užiju.
Hry a žertování jsou samozřejmě dovolené, avšak teprve po vykonání důležitých a vážných úkolů, tak jako spánek a ostatní způsoby odpočinku. Cicero



 
Zůstaňte tak dlouho na dovolené, dokud vás šéf nebude postrádat, ale ne tak dlouho, aby zpozoroval, že jste postradatelný. Fernandel
 
V druhé polovině prázdnin si se svojí rodinou zajedu ......jak jinak, než dle "dnešního trendu", splnit sobě a svým nejbližším malý sen, ale o tom, až se vrátíme. Takto chci já prožít letošní prázdniny. Může se stát, že příští rok budu mít neodolatelnou chuť vyrazit s pár známými pod stan nebo získat krásně hnědou barvu v Maroku.
Přeji každému letos dobrou volbu, ať si svoji dovolenou všichni užijí, jak nejvíce to jde. Kde a s kým, je na každém z nás. 
 
Dovolená je čas, který je nejhezčí, ještě než začne.
 
Petra
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat